Herkese eşit mesafedeyiz

Herkese eşit mesafedeyiz

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal, şehir genelindeki sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Şoförler Odası, Minibüsçüler Odası ve Ziraat Odası Baş

GÜZEL KÖPRÜ

Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’a gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mürsel Akçay ve çok sayıda partili eşlik etti. Heyetin ilk durağı Şoförler Odası Başkanı Cemil Bora’nın makamı oldu. Bora burada heyete hükümet ile vatandaş arasında güzel bir köprü kurulduğunu ve bunun için de çalışmaların, hizmetlerin son sürat devam ettiğini iletti. Bora, “Yapılan hizmetler belli. Halkımız bunu anlıyor. Bizim oda olarak biz sıkıntımız yok. Biz kendi işimizle iyi bir şekilde çalışmaya gayret gösteriyoruz” dedi

ÇOK ÇALIŞMAK LAZIM

Köksal, “Yapılan çok güzel işler var ve daha büyükleri yapılacak. Teknoloji gelişiyor artık. 12 senedir bizim aslında anlatmaya ve yapmaya çalıştığımız şey buydu. Özellikle son 3 seçimde Türkiye daha serbest, daha engelsiz. İktidar partisi olarak yepyeni bir ülke kuruyoruz. Daha önce baskı rejimi vardı, biz bunu ortadan kaldırdık. Türk siyasi tarihinde aynı partiden 2 defa cumhurbaşkanı seçilmesi imkânsızdı. Biz bunu da ortadan kaldırdık. Halk istiyorsa bir kez de seçer, beş kez de. Ve halk seçtiyse başkandır. Vatandaş iyiyi de görüyor, kötüyü de görüyor. Artık vebal bize düştü. Hizmet için artık çok çalışmak lazım” dedi.

KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

Köksal, “Bizim kapımız sonuna kadar açık. Kim gelirse gelsin, elimizden geldiği kadarı veya daha fazlasıyla hizmet etme gayreti içindeyiz. Biz particilik yapmıyoruz. Particiliği halk yapıyor. Biz hizmet için gayret ediyoruz. Biz hizmeti anlattığımız zaman halk oyunu veriyor zaten. Kırıkkale tarihinde bir ilk yaşandı. Yüzde 46 oy alındı yerel seçimlerde. Eskiden başkanlar yüzde 32’lerle seçilirdi. Genel seçimde yüzde 62 ile biz seçildik, yüzde 64’le Cumhurbaşkanımızı seçtik. Artık yeni hedefimiz en az yüzde 70 oy olmalı. Gidişat da öyle gösteriyor. Teşkilatlarımız ve bizler bu hedef göre çalışacağız” dedi.

ÇİÇEK HEDİYE ETTİ

Yönetim ve denetim kurulu üyelerinin ziyarette hazır bulunması adına davet ettiğini söyleyen, odanın ise herhangi maddi ve manevi sıkıntısının olmadığının altını çizen Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gençer, Kırıkkaleli yöneticilerle güzel anlaştıklarını ve birliktelik içinde çalıştıklarını, işlerin bu şekilde yürüdüğünü söyledi. Konuşmalar öncesinde ise Başkan Gençer, Milletvekili Köksal’a çiçek hediye etti.

GÜÇLÜ VE BÜYÜK ÜLKE

Devletin tüm kademeleri ile uyum içinde yapılan çalışmalardan dolayı oda üyelerini kutlayan Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, güzel hizmetler yapıldığını ifade ederek yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Köksal, “Biz partide halkı dinliyoruz. Bu defa sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edelim istedik. Herhangi bir sıkıntınız derdiniz olursa milletvekili olarak biz yanınızdayız. Bundan sonraki Türkiye farklı olacak. Artık güçlü ve büyük hizmetler bizleri bekliyor” dedi.

ÇİFTÇİLER BİZİM BAŞTACIMIZDIR

Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal daha sonra Ziraat Odası Başkanı Orhan Öztürk’ü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çiftçiler ile birlikte oda olarak uyum içerisinde çalıştıklarını ve her zaman çiftçilerin yanlarında olduklarını ifade etti. Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise, “Hükümet olarak her zaman çiftçimize destek veriyoruz. Kırıkkale’de önemli bir çiftçi potansiyeli ver.  Kırıkkale’de selden mağdur olan çiftçilerimiz için anında müdahaleler yaptık ve çiftçilere gereken desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ