İlkadım´dan Çanakkale´ye

İlkadım´dan Çanakkale´ye

BELEDİYE VE KENT KONSEYİ DESTEKLİYOR

İlkadım´dan Çanakkale´ye

18 Mart Zaferi´nin 103. yılı anısına Samsun´dan Çanakkale´ye bisikletle yola çıkan üç bisikletlinin son durakları Kırıkkale oldu. Kırıkkale´de bir süre kalan bisikletli grup Kırıkkale´den ayrıldı.

BELEDİYE VE KENT KONSEYİ DESTEKLİYOR

İlkadım Belediyesi, İlkadım Kent Konseyi ve Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği tarafından ?Şühedanın izinde, İlkadım´dan Çanakkale´ye? sloganıyla düzenlenen bisiklet turu düzenleyen üç bisikletçi Kırıkkale´ye ulaştı. Emekli Polis Memuru Ayhan Daban, Emekli Hava Astsubayı Ayhan Basmacı ve Osman Özdemir düzenledikleri tur kapsamında duraklarından birisi olan Kırıkkale´de Şehitlik ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesini ziyaret ettiler.

BAŞKAN ÖCAL ÇALIŞMALARI ANLATTI

Dernek Başkanı Rıfat Öcal, ?Çanakkale de destan yazan kahraman askerlerimiz, şehitlerimiz, gazilerimize olan minnet borcunu göstermek hedefiyle başlayan bu yolculuk bizler için çok önemli. Bisikletçilerimizin bu onurlu turda hedefledikleri yere ulaşırlar inşallah? şeklinde konuştu. Merzifon, Amasya, Çorum ve Sungurlu´dan sonra Kırıkkale´ye ulaşan bisikletçiler Ankara, Eskişehir, Bursa ve Balıkesir üzerinden Çanakkale´ye ulaşmak amacındalar.

HABER MERKEZİ



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet