Hükümet kendisiyle çelişıyor

Hükümet kendisiyle çelişıyor

SP Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Hükümetin memura işçiye zam vermesinin mümkün olmayacağını söyledi. Vurgun ülkenin topraklarını satan bir zihniyetin memura zam vermeyeceğini kaydetti. Vurgun ?Bu hükümet borç faizlerini bile zor ödüyor" dedi.

BU HÜKÜMET ZAM VERMEZ
Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, memur maaş artışları ile ilgili olarak hükümetin takındığı tavrı sert bir dille eleştirdi. Doğalgaz ve elektrik gibi temel ihtiyaçlara yapılan artışla memurlara öngörülen artış arasında büyük bir uçurum bulunduğunu bildiren Vurgun, ?Hükümet emeğin hakkını veremeyeceğini göstermiştir? dedi. Gündemdeki konulara ilişkin olarak yazılı bir açıklama yapan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Başkan Faruk Vurgun, hükümetin bu yıl ve 2013 için memur maaşlarında öngördüğü artışı komik bulduklarını ifade etti.

EKONOMİK RAKAMLYAR ORTADA
?2.5 milyon kamu çalışanı ve 1,8 milyon memur emeklisine yapılacak zam oranının, 2012 yılı için yüzde 3 3, 2013 yılı için ise 2 3 olarak açıklanması bu hükümetin emeğin hakkını veremeyeceğini göstermiştir" değerlendirmesinde bulunan Vurgun, memura bu düşük artışları reva gören hükümetin yakın bir zamanda doğalgaz ve elektriğe ise yüzde 20 seviyesinde zam yaptığını anımsattı.

HÜKÜMET KENDİSİYLE ÇELİŞOYOR
Hükümetin kendisiyle çeliştiğini de ortaya koyan Vurgun, şunları kaydetti: "Bir taraftan Türkiye ekonomisi dünyanın en büyük bilmem kaçıncı ekonomisiymiş diyeceksiniz; kişi başına düşen milli geliri 10 bin dolar olarak açıklayacaksınız, yüzde 8 büyümeden bahsedeceksiniz; sonra da `fazla zam istemeyin veremeyiz, yoksa bakın Yunanistan ne duruma düştü` diyeceksiniz. Yani millete ölümü gösterip sıtmaya razı olun diyeceksiniz. El insaf! AKP hükümetinin memura yüzde 10-20 seviyesinde zam vermesinin de mümkün olmadığını kaydeden Vurgun, "Çok açık, çok net bir tablo ortaya çıkmıştır. Bu hükümet memura yüzde 10-20 zam veremez. Verme imkânı yok. Bu hükümet borç faizlerini bile zor ödüyor" diye konuştu



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ