Eroğlu, Kimseye destek vermeyeceğim”

Eroğlu,  Kimseye destek vermeyeceğim”

Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, hafta sonu yapılan mitingde bir tane dışarıdan adam gelmediğini söyledi. Bir başka partiye destek verecek iddialarını eleştiren Eroğlu, Ben kimseye destek vermem, buyurun hodri meydan” dedi.

DESTEK GÜZELDİ
Merkez seçim bürosunda yapılan toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Hayati Çimen yaptı. Çimen, 16 Mart Pazar günü yapılan mitingi coşkulu bir atmosfere çeviren Kırıkkale halkına teşekkür ederek, “Mitinge halkımızın verdiği destek çok güzeldi. Bize şevk ve azim verdiler. En önemlisi gücümüze güç kattılar. Genel Başkanımız Kırıkkale’ye ayrı bir önem veriyor. O gün o da Kırıkkale’den çok memnun ayrıldı” dedi.


HALK EROĞLU’NA GÜVENİYOR
Çimen şöyle devam etti; “Mitingin organizasyonunda Genel Merkezimizin hiçbir katkısı olmadı. Organizasyon tamamen Belediye Başkan Adayımız Gazi Eroğlu tarafından yapıldı. Şunu açık yüreklilikle söylemeliyim ki Adayımız Eroğlu, canla başla çalışıyor. Bunun karşılığını da almaya başladı. Halk Eroğlu’nun sadeliğine, içlerinden biri olduğuna ve dürüstlüğüne inanıyor. Zaten en önemli olan şeyde budur. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Adaylık sorumluluğunu tam anlamıyla yerine getiriyor”

DEDİKODULAR ORTAYA ATILIYOR
Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu ise gündemi değiştirecek açıklamalarda bulundu. Eroğlu, kamuoyunda isminin daha sık anılmasıyla ve güçlerinin farkına varılmasıyla birlikte dedikoduların ortaya atıldığını dile getirerek, “8 Kasım’da yola çıktığımızda kimse bize seçimleri değiştirecek ve kazanacak gözüyle bakmıyordu. Zaman geçtikçe göze batmaya ve korku salmaya başladık. Hesapları değiştiren bir azimle gece gündüz çalıştık”


KOPYA ÇEKTİLER
“Mahallelerde Kırıkkale halkıyla buluştuk. Seçim büromuz dolup taştı. Diğer adaylar çalışmalarımızdan ve söylemlerimizden kopya çekmeye başladılar. Şehrin doğusunu gündeme getirdiğimde, diğer adayların da söylemlerinin değiştiğini gördük. Gelinen nokta ismimizin daha çok anıldığı hatta dedikodulara malzeme yapıldığı bir noktadır.”

KENDİMİZE GÜVENEREK YOLA ÇIKTIK
Şunu kimse unutmasın ki, biz 8 Kasım’da yola çıktığımızda kendimize güvenerek yola çıktık. Arkamızda rantçılar olmadı. Kimseye diyet ödemek zorunda olmayacağımız v sadece Kırıkkale halkına diyet ödeyeceğimiz bir çalışma yaptık. Şimdi sağda solda “Gazi Eroğlu şuraya buraya yatacak” gibi söylemler var. Bu yakışıksız dedikoduları üretenlere sesleniyorum. Yatacak birileri varsa gelsinler bize yatsınlar. Gücümüz ortada, halkın desteği ortada. Bu yakışıksız dedikodularla bizleri yıpratmaya çalışmayı planlıyorlarsa yanılıyorlar” dedi.

‘BİZİ YIPRATAMAZLAR’
Eroğlu, “Halkın desteği gün geçtikçe arttı ve biz bu desteğe cevap vermek için gecemizi gündüzümüze kattık. Benimle birlikte gecesini gündüzüne katan insanların da emeğine karşı yapılmış bir hakarettir bu dedikodular. Hakkımızdaki bu dedikodular bizi yıpratmadı aksine daha da güç verdi. 1 oy alırım ya da 100 bin oy alırım. Ancak kimseye yalan söylemeden, belediyenin gelirinde ve imarında gözü olmayanlarla yol arkadaşlığı yaparak çalıştık ve çalışacağız” şeklinde konuştu.

‘BUYURUN HODRİ MEYDAN’
16 Mart Pazar günü yapılan mitinge de değinen Eroğlu, “O gün meydanda Kırıkkaleliler vardı. Kırıkkale dışından gelen tek bir kişi dahi yoktu. Kimileri konser kalabalığı dedi. O kalabalık bizi görmezden gelenlerin ve dedikodularla yıpratmaya çalışanların beynine kazındı. Kim o kalabalığa ve meydanı dolduranlara laf ediyorsa, asılsız iddialarda bulunuyorsa, buyurun meydan orada. Kırıkkale dışından tek bir kişi dahi gelmeden meydanı doldursunlar görelim. Cesaret bile edemezler” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız