MKE satılmayacak, özelleştirilmeyecek!

MKE satılmayacak, özelleştirilmeyecek!

?MKE, SAVUNMA SANAYİ SİSTEMİNDE ÖNEMLİ BİR KURUM?

MKE satılmayacak, özelleştirilmeyecek!

Makine Kimya ile ilgili bilgi kirliliği olduğunu ifade eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Türkiye´nin yerli ve milli silahlarının üretildiği Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a bir rapor sunulduğunu belirterek, ?Makine Kimya kesinlikle satılmayacak, özelleştirilmeyecek. Makine Kimya üzerinden siyaset meclisine soyunmak, siyaset üretmek Makine Kimyamıza ve Kırıkkale´mize zarar verir" dedi.

?MKE, SAVUNMA SANAYİ SİSTEMİNDE ÖNEMLİ BİR KURUM?

Makine Kimya Endüstrisi Kurumunun (MKE) savunma sanayi sisteminde önemli bir kurum olduğunun altını çizen Can, "Türkiye´mizin, Kırıkkale´mizin, memleketimizin göz bebeği ve savunma sanayi sisteminde önemli bir kurum. Kırıkkale´yi kuran bir kurum da desek yanlış olmaz. Yeni bir yasayla Makine Kimya inşallah hareket alanı geniş, hazineye bağlı bir şirket olarak atılımını, altyapısını, modernizasyonunu tamamlayacak.?

?MKE´NİN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ?

?Sağda solda Makine Kimya ile ilgili bilgi kirliliği var. Kesinlikle Makine Kimya satılmayacaktır, özelleştirilmeyecektir. Makine Kimya üzerinden siyaset meclisine soyunmak, siyaset üretmek Makine Kimyamıza ve Kırıkkale´mize zarar verir. Makine Kimya 1950´lerde anonim şirket olarak kurulduysa da bugünün şartlarına cevap verebilecek hukuki altyapıya kavuşması için gerekli çalışmalar başlatıldı? diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı