Kar yine felç etti

Kar yine felç etti

Dün öğleden sonra etkili olan kar yağışı hayatı yine felç etti. Merkezdeki tüm cadde ve sokaklarda araçlar yolda kaldı. Durum karşısında Trafik ekipleri seferber olurken Belediye ekipleri yine ortalıkta gözükmezken yollarda kalan sürücüler isyanları oynad

CADDE VE YOLLAR GEÇİT VERMEDİ
Dün öğleden sonra etkisini arttıran kar kelimenin tam anlamıyla hayatı felç etti. Akşam saatlerinde etkisin arttıran kar nedeniyle merkezde tüm ana caddeler ile ara sokaklarda trafiğin durmasına neden oldu. Yoğun yağış dolayısıyla Millet Bulvarı, Atatürk bulvarı ve diğer ana bulvarlarda özellikle kavşaklarda çok sayıda maddi hasarlı trafik kazsı meydana geldi. Yollarda ilerlemekte güçlük çeken sürücüler adeta cambazlık yaparken trafik ekipleri de seferber oldu. Bu arada bu konuda sınıfta kalan belediye yine ortalıkta görünmedi.
 
BELYEDİYE YİNE YETERSİZ KALDI
Belediye temizlik işleri yine sınıfta kaldı. Başka illerde hiç olmazsa tuzlama çalışması yapılırken Kırıkkale?de yaşanan olumsuzluklara rağmen yol açma şöyle dursun ana caddeler bile tuzlanmadı. Kar yağışı sürerken yayalarda evlerine ulaşmakta zorluk çekti. Yollarda yürümekte zorlanan vatandaşlar belediyenin duyarsızlığına ise isyan etti. Bu durumdan belediyenin sorumlu olduğunu ileri sürdüler .


nmtd
10.02.2012 08:16:29
habere göre vatandaş, esnaf v.s hep belediyeden şikayetçiymiş yerel seçimlere kadar hafızalarında yer tutacak mı bakalım bu durum?!.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ