Senin nerenin başkanısın?

Senin nerenin başkanısın?

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ile Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın Acemi Birliği Kırıkkale'ye fayda sağlamaz” şeklindeki açıklamasını ağır bir dille eleştirerek Sen nerenin belediye başkanısın” dediler.

MHP İL BAŞKANI GÖÇER İLE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI SERDAR YARAR BELEDİYE BAŞKANI KORKMAZ’I TOPA TUTTU.

Senin nerenin başkanısın?

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ile Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın “Acemi Birliği Kırıkkale’ye fayda sağlamaz” şeklindeki açıklamasını ağır bir dille eleştirerek “Sen nerenin belediye başkanısın” dediler.

BAŞKAN KORKMAZ’I TOPA TUTTULAR

İl Başkanı Göçer ile Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar dün ayrı ayrı yaptıkları yazılı açıklama ile Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı adeta topa tuttular. Veli Korkmz’ın geçtiğimiz günlerde bir yemek sırasında “Acemi Birliği Kırıkkale’ye fayda sağlamaz” şeklindeki açıklamasını ağır bir dille eleştiren MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “Sayın Korkmaz Kırıkkale’den haberin olmadığına göre sen nerenin belediye başkanısın?” diyerek Korkmaz’ın yaptığı açıklamaların talihsiz bir açıklama olduğunu söyledi. Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Yarar ise ”Asıl Korkmaz Kırıkkale’ye katkı sağlamıyor. Korkmaz’ın açıklamaları tam bir talihsizlik” dedi.

BAŞKAN KIRIKKALE’DEN HABERSİZ

Belediye Başkanı Korkmaz’ın son açıklamasıyla Kırıkkale’den habersiz olduğunu ileri süren İl Başkanı Göçer, “Şu anda tüm Kırıkkale tek vücut olmuş bu konuda açıklama yapıyor. Kampanya başlatıyor. Esnaf geleceğe umutla bakıyor. Tüm sivil toplum örgütleri bir açıklama yapıp destek veriyor. Ancak görülüyor ki Sayın Başkan’ın Kırıkkale’den haberi yok” dedi. MHP’nin başlattığı ve kamuoyunun da desteklerinin büyüyerek devam ettiği kampanya karşısında milletvekillerinin dahi sessiz kalamadığına değinen Serdar Yarar ise, “Aklı başında olan herkes Acemi Birlikleri’nin faydasını biliyor. Şimdi Sayın Korkmaz cevap ver: Tüm dernek ve oda başkanları, siyasiler, hatta milletvekilleri cahil de tek akıllı sen misin?” diye sordu.



sevil
25.09.2013 17:33:44
belediye başkanı doğru söylüyor.bu memleket işçilerin üç kuruşundan haraç keserek jiplere binip ahkam kesen amele çavuşlarının fikirlerine mi kalmış.siz aklınızı bitirdiğiniz mhp ye saklayın.suyunuz ısındı saldıracak yer arıyorsunuzz.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız