Oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim

Oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim

ÖZTÜRK, TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

ÖZTÜRK, TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Oy veren vermeyen herkesin milletvekiliyim

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, seçim çalışmaları sırasında yaptığı gibi tüm ilçeleri ve kurumları yeniden ziyaret ederek, desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür ediyor.

?KIRIKKALE HALKININ DAİMA YANINDA OLACAĞIM?

Seçim öncesi söz verdiği gibi milletvekili seçildikten sonra da Kırıkkale halkının daima yanında olacağını vurgulayan MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, ?TBMM´nin tatile girmesini fırsat bilerek yollara düştük. Amacımız seçim öncesinde olduğu gibi, hatta seçim öncesinden daha yoğun bir tempoyla karış karış Kırıkkale´mizi gezmek, halkımızı ziyaret etmek ve desteklerinden dolayı onlara teşekkür etmektir? dedi.

?BİZİM ZİYARETLERİMİZ GÖSTERMELİK BİRER EL SIKMADAN İBARET DEĞİL?

Her bir ilçeyi, zaman yeterse köy köy Kırıkkale´yi gezip kaymakamlığından kahvehanesine, belediye başkanlığından tarlasına kadar her bir ferdin elini sıkıp derdini dinleyeceğini belirten Öztürk, ?Bu ziyaretlerimiz göstermelik birer el sıkmadan ibaret değil. Elbette Milliyetçi Hareket Partisinin milletvekiliyim, ancak bana oy veren vermeyen her bir vatandaşımızın canı sağ olsun. Kırıkkale´min insanının ekmeği aşı olsun, yüzü gülsün yetir. Bu benim için her şeyden daha değerlidir.?

?HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GETİRELİM?

?Artık kimin ne derdi varsı Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk´ün yanına çıkıp gelsinler. Mecliste ya da eskiden olduğu gibi parti genel merkezimizde ağırlayalım. Ya da gelemeyecek durumda olanlar haber bıraksın bizler ilk fırsatta gelip o vatandaşımızı bizzat evinde ziyaret edelim, onun ayağına gelerek derdine çare bulmaya çalışalım, devletin hizmetini ayağına getirelim. Bizim siyaset anlayışımız budur? diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı