“İşimiz Temiz” projesi Kırıkkale’de hayata geçecek

“İşimiz Temiz” projesi Kırıkkale’de hayata geçecek

TOBB Kırıkkale Kadın Girişimciler Kurulu toplantısında mahreç işaretli ürünlerin tespiti ve İşimiz Temiz Projesi için firma ziyaretleri yapılması kararı alındı.

TOBB Kırıkkale Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi aylık toplantısı Melek Sultan Tufan başkanlığında gerçekleştirildi. Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda bir önceki toplantının gündem maddelerinden olan Mahreç İşaretli ürün çalışmaları konusu görüşüldü. Kırıkkale ve ilçelerinde yetiştirilen ve Mahreç İşareti alabilecek ürünlerin tespit edilmesi için ilçelerin ziyaret edileceğini ifade eden Kurul Başkanı Tufan belirgin bir niteliği, ünü veya diğer özellikleri itibariyle ilimiz ile özdeşleşmiş olan ve üretim, işleme gibi faaliyetlerinden en az biri Kırıkkale ve ilçelerinde ürünlerin tespitine çalışacaklarını söyledi. 

Toplantının bir diğer gündem maddesi TOBB öncülüğünde, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET işbirliğiyle hayata başlatılan ve birçok ilde hayata geçirilen “İşimiz Temiz” Projesi oldu. Hizmet sektöründeki mikro işletmeler için hijyen odaklı eğitim programları oluşturarak tüm Türkiye’de temiz, hijyenik, sağlıklı hizmet sunan işletmelere sahip olunmasını amaçlayan projenin Kırıkkale’de de hayata geçirilmesi için firma ziyaretleri yapılacağını belirten Tufan, projeyle yiyecek-içecek, konaklama ve ulaşım sektörlerinde hizmet veren mikro işletme sahibi ve çalışanlarının temizlik ve hijyen programları aracılığıyla bilgi ve farkındalık düzeylerinin artırılması, böylece işletmelerin daha güvenli ve hijyenik olmasının amaçlandığını söyledi. 

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı