99 yıllık gurur

99 yıllık gurur

KTSO Başkanı Ahmet Varlı, “Tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı'nın nihai noktası olan cumhuriyetin ilanının 99. yılını büyük bir coşkuyla yeniden kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

KTSO Başkanı Ahmet Varlı, ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Varlı açıklamasında, çok ağır bedeller ödeyerek kazanılmış istiklal mücadelesinin ardından kurulan Cumhuriyeti korumak, ecdadın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere büyüterek devretmek hepimizin en öncelikli görevi olduğunu söyledi.

Açıklamasının devamında Varlı şu ifadelere yer verdi; “Bağımsızlığını kazanma uğrunda yıllarca mücadele veren ve tüm yokluklara rağmen bu haklı mücadeleden dünyaya örnek olacak bir zaferle çıkan Türk toplumu, kendisi için en uygun yönetim biçimi olan Cumhuriyeti, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatacak ve bu uğurda gereken her türlü mücadeleyi yeniden vermekten asla geri durmayacaktır.

Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde yaşamaktan asla vazgeçmeyecek, ülkemizi içten ve dıştan tehdit eden tehlikeler karşısında dimdik ayakta durmaya devam edecek, bozgunculuk isteyenlerin heveslerini boşa çıkarmayı bilecektir.

Cumhuriyetimizin 99. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşımızın şehit ve gazilerini, isimsiz kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı