Vatandaşlarımız göğsünü siper etti

Vatandaşlarımız göğsünü siper etti

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Can, "Kalkınma ve refah konusunda ise ciddi bir manifesto niteliğinde bildiriye imza attık. Maalesef çok fazla geçmeden Türkiye terör faaliyeti ile karşı karşıya kaldık. Ancak vatandaşl

TÜRK MİLLETİ ÖRNEK OLDU

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (BSTDB) Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Uğur Delikanlı ve yardımcılarını kabul etti. TBMM´de gerçekleşen kabulde konuşan Can, KEİPA olarak yaklaşık 2 ay önce Rusya´da genel kurul gerçekleştirdiklerini anımsattı. Rusya ile Türkiye ilişkileri bakımından önemli bir toplantı olduğunu ifade eden Can, gerek sığınmacılar gerekse terör faaliyetleri açısından bütün üye ülkeler ile birlik ve beraberlik mesajı verildiğini vurguladı. Can, "Kalkınma ve refah konusunda ise ciddi bir manifesto niteliğinde bildiriye imza attık. Maalesef çok fazla geçmeden Türkiye terör faaliyeti ile karşı karşıya kaldık. Ancak vatandaşlar bu darbe girişimine göğsünü siper ederek adeta meydan okudu. Bu manada milletimizin aziz duruşu tüm milletlere de örnek oldu diye düşünüyorum." dedi.

SİLAHLARI MİLLETE DOĞRULTTULAR

Demokrasilerde gücün kaynağının millet olduğunun altını çizen Can, "Bizim burada en çok üzüntü duyduğumuz hadise FETÖ´nün, uluslararası bağlantıların taşeronu olmasıydı. Milletin vermiş olduğu vergilerle alınan silahları millete doğrulttular. Demokrasiye sahip çıkma adına o gece hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet yaralananlara ise şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı. Ramazan Can, Karadeniz Ekonomik İşbirliği (KEİ) Örgütü faaliyetleri kapsamında kurulan Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası´nın (BSTDB) önemli faaliyetler yürüttüğünü söyledi. Ekonomik anlamda bankacılık sektörünün önemli bir yer tuttuğunu belirten Can, başarılarının devamını diledi. BSTDB Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Uğur Delikanlı ise bankacılık faaliyetleri noktasında Türkiye´nin öneminin büyük olduğunu söyledi. Üye ülkeler arasında yüzde 16.5 oranındaki sermaye ağırlığı ile Türkiye´nin önemli bir partner olduğuna vurgu yapan Delikanlı, "İnşallah ilişkilerimizi daha iyi noktalara getireceğiz? dedi.

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı