Vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayretindeyiz

Vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayretindeyiz

KIRIKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ KALETEPE MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

KIRIKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ KALETEPE MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayretindeyiz

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz eğitimden, sağlığa, emniyet ve asayişten diğer tüm kamu hizmetlerinde ne yapılması gerekiyorsa bunu en iyi şekilde yapıp vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayretinde olduklarını söyledi.

HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kaletepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Kaletepe Mahallesinde bulunan Eyüp Sultan Camii´nde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Haktankaçmaz, mahalle sakinleri ile buluşma toplantısının beşincisini düzenlediklerini söyledi. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Vali Haktankaçmaz, İl genelinde eğitimden, sağlığa, emniyet ve asayişten diğer tüm kamu hizmetlerinde ne yapılması gerekiyorsa imkânlar ölçüsünde bunu en iyi şekilde yapıp vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayretinde olduklarını ifade etti.

VATANDAŞLAR SORUNLARINI ANLATTI

Toplantının devamında vatandaşlar, tek tek söz alarak mahallenin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Haktankaçmaz´a ilettiler. Vatandaşların kendisine ilettiği sorun ve taleplerini dinleyen Vali Haktankaçmaz, sorunların çözümüne ilişkin olarak toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine talimatlar verdi. Toplantının ardından Kaletepe Mahallesinde bulunan İstiklal Polis Merkezi´ni ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, Polis memurları ile bir süre sohbet etti. İstiklal Polis Merkezindeki incelemelerinin ardından denetleme defterini imzalayan Vali Haktankaçmaz, Polis Merkezi Amirinden sorumlu oldukları bölgenin genel asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

VEREM SAVAŞ MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Polis Merkezi ziyareti sonrası, Evde Sağlık Merkezi ile Verem Savaş Merkezini de ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, bu merkezlerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Kaletepe Mahallesinde bir vatandaşın evine de taziye ziyaretinde bulunan Vali Haktankaçmaz, daha sonra eski emniyet lojmanlarında incelemelerde bulundu. Ziyaret ve incelemelerde Vali Haktankaçmaz´a, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu eşlik etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü