İsrail gaddarlık yapıyor

İsrail gaddarlık yapıyor

FİLİSTİN YALNIZ DEĞİL

İsrail gaddarlık yapıyor

ABD´nin büyükelçiliğini Kudüs´e taşıması ve bu duruma karşı çıkan Filistinlilerin İsrail askerlerince katledilmesi, protesto edildi.

FİLİSTİN YALNIZ DEĞİL

Kırıkkale CHP İl Başkanlığı, İYİ Parti il Başkanlığı ve Saadet Partisi İl Başkanlığı ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bazı milletvekili aday adaylarının katıldığı protesto toplantısında İsrail değişik sloganlarla protesto edildi. Ellerinde pankart ve dövizlerle Cumhuriyet meydanında bir araya gelen vatandaşlar Filistin´in yalnız olmadığını yüksek sesle ifade ettiler

DAYANIŞMAYI HAYATA GEÇİRMELİYİZ

CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Cumhuriyet Meydanında yaptığı basın açıklamasında, Filistin halkıyla dayanışmayı en güçlü bir şekilde hayata geçirmek gerektiğini söyledi. Bozdağ yaptığı açıklamada Filistin´de yaşananların büyük bir katliam ve insanlık dramı olduğunu söyledi.

İSRAİL GADDAR TUTUM SERGİLİYOR

Bozdağ, "ABD başta olmak üzere büyük güçlerin hesapsız politikaları ve İsrail´in gaddar tutumunun Filistin´de bir dramın yaşanmasına sebep oldu. Filistin sorunu çözülmeden Ortadoğu´da yaşanan sorunların çözüme kavuşması imkânsızdır. İsrail, Filistin halkının meşru temsilcileriyle müzakere ederek sorunu çözüme kavuşturmak yerine masumları öldürmeyi tercih ediyor. ABD Büyükelçilik binasının, İsrail Devleti´nin yetmişinci kuruluş yıl dönümünde Kudüs´te açılması büyük bir provokasyondur" şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ