Önünde durabilene aşk olsun

Önünde durabilene aşk olsun

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR: 2 - DEVREKSPOR: 1

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR: 2 - DEVREKSPOR: 1

Önünde durabilene aşk olsun

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, ligin yedinci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Zonguldak temsilcisi Devrekspor´u ağırladı. Temsilcimiz, 3. Dakikada Utku ve 75. Dakikada Orçun´un attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup ederken, misafir takımın tek golünü ise 65. Dakikada Zafer kaydetti.

?MİSAFİR TAKIM 60. DAKİKADA PENALTI KAÇIRDI?

7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik alan Kırmızı Şimşekler, doludizgin devam ediyor. Ligde fırtına estiren temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 90 dakika boyunca kanatlardan geliştirdiği pozisyonlarla gol aradı. 90 dakika boyunca çok iyi bir performans sergileyen Şimşekler, karşılaşmada galibiyet elde etmek için sahada ter döktü. Öte yandan misafir takım 60. dakikada penaltı kaçırdı.

?BİRLİK BERABERLİKLE BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ?

Bu sezon lige fırtına gibi bir başlangıç yapan Kırıkkale Büyük Anadoluspor Sportif Direktörü Hakan Elidemir, maç sonu yaptığı açıklamada, ?Lige iyi başladık. Takımda birlik beraberlik üst seviyede. İnanıyorum ki bu birlik beraberlikle başarılı bir sezon geçireceğiz. Ligde 7 karşılaşmada 6 galibiyet 1 beraberlik aldık. Puanımızı 19´a çıkardığımız için çok mutluyuz. Futbolcuların ayaklarına sağlık. Zorlu bir deplasmanı daha geride bıraktık. Önümüzdeki maçlara bakacağız,? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ