Cennet annelerin ayakları altındadır

Cennet annelerin ayakları altındadır

Halk Eğitim Müdürü Osman Kara, cennetin annelerin ayaklarının altında olduğunu belirterek, bu konuda hadislerin olduğunu söyledi. İslam dininde kadının öneminin hadislerle belirtildiğini söyleyen Kara, bu konuda herkesin kadınlara karşı saygı ve sevgi gös

KADINLARIMIZA DEĞER VERELİM

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle, Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi?nde program düzenlendi. Halk oyunları gösterileri ile başlayan programda, kadınların kendi elleri ile yaptığı yemek yarışması yapıldı.  Programda konuşan Halk Eğitim Müdürü Osman Kara,  ?8 Mart sadece kadınları anmak, kutlamak ve onlara övgüler yaptırmak değil, kadın haklarına, kadın erkek eşitliğine ve kadınlarımıza daha çok değer verilmesine vesile olmaktadır. Kadın bir toplumun simgesi ve o topluma yön veren kimliktir? diyerek Ulu Önder Atatürk?ün sözlerinden örnek verdi.

KADINLAR HER ALANDA VAR

Gerçekleştirilen Atatürk İnkılâpları ile kadınların sosyal ve kültürel alanlarda, hukukta, aile içinde, çalışma hayatında ve siyasette eşit haklara sahip olduğuna dikkat çeken Kara, ?Kadınlar iş hayatındaki başarıları kadar yetiştirdikleri nesillerle de ülkenin geleceğinin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunuyor. Kadınlar iş hayatındaki başarıları kadar yetiştirdikleri nesillerle de ülkenin geleceğinin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunuyorlar. Bu nedenle kadınlarımıza ne kadar güzel fırsatlar sunabilirsek toplum olarak o oranda güçleneceğimize inanıyorum? dedi. 

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ