Mesele kazanmak değil, AK Parti bayrağını en yükseğe dikmektir

Mesele kazanmak değil, AK Parti bayrağını en yükseğe dikmektir

ALLAH´IN HESABI TECELLİ ETTİ

Mesele kazanmak değil, AK Parti bayrağını en yükseğe dikmektir

Kırıkkale Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, il teşkilatını ziyaret etti. Sevenlerinin yoğun ilgisi sonucu mitinge dönüşen ziyaret, Saygılı´yı seven binlerce Kırıkkaleliyi bir araya getirdi. Burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Saygılı, ?Herkes hesap yapar ama Allah´ın da bir hesabı vardır. Şu anda Allah´ın hesabını yaşıyoruz. Mevla´m yeniden bize adaylık nasip etti. Cumhurbaşkanımız da bize görevi emanet etti. Mesele kazanmak değil, AK Parti bayrağını en yükseğe dikmektir? dedi.

ALLAH´IN HESABI TECELLİ ETTİ

Cumartesi günü İstanbul Haliç Kongre Merkezinde 2. Dönem Belediye Başkan Adaylığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açıkladığı Saygılı´nın ikinci kez İl Teşkilatı tarafından kamuoyuna duyuruldu. Tanıtım programında konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Dünyada iki hesap vardır. Biri kulun, biri Allah´ın. Cumartesi gününe kadar kullar olarak hesap yaptık. Allah´ın hesabı tecelli etti? dedi.

KONUŞMASI SIK SIK TEZAHÜRATLARLA KESİLDİ

Konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Saygılı, teşkilata yönelik de mesajlar verdi. Saygılı, ?AK Parti kişisel menfaatlerin hesabı yapıldığı yer değildir. AK Parti´de görev istenmez verilir. Bugün bana ikinci kez görev verildi. Allah´ın izniyle bu görevi de layıkıyla yerine getireceğimize inancım sonsuzdur. Kırgınlıkları bir kenara bırakma zamanıdır. Dün dünde kaldı, bugün önümüze bakma zamanı. Teşkilatla etle tırnak gibi olmak zorundayız. Birliktelikten güç doğar. Ben değil biz başaracağız. 5 yılda arkamıza dönüp baktığımızda, yüzümüzü yere baktıracak hiç bir olayın içerisinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Size şu sözü veriyorum, yüzünüzü yere baktıracak, utandıracak hiç bir işin içerisinde olmayacağım. Bu sözden başka hiç bir sözü size vermiyorum, vermeyeceğim de. Dün de vermedim, bugün de vermiyorum, yarın da vermeyeceğim. Hakkın olduğu yerde hukuk da olur. Haksız ve hukuksuz hiç bir iş yapmayacağım. Bunu böyle bilesiniz? şeklinde konuştu.

MEVKİLER, BİZE VERİLEN GÖREVLERDİR

Saygılı, ?Biz bulunduğumuz yeri makam mevki olarak görmedik. Buralar bize verilen görevlerdir. Bugün bize, yarın başkasına verilir. Ancak değişmeyecek tek şey davamızdır. Ben teşkilatın adayıyım. İnşallah 31 Mart akşamı alacağımız iyi sonuç benim değil teşkilatın başarısı olacaktır. Uyum ve birliktelik ile başaramayacağımız hiçbir şey yok. Cumhurbaşkanımız bize Kırıkkale´den çok büyük bir başarı bekliyorum dedi. Biz de ona söz verdik. Bu sözümüzü de inşallah yerine getireceğiz? ifadelerini kullandı.

?BU BİR TANITIM DEĞİL, TEŞKİLATIMIZI ZİYARET ETMEKTİR?

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, coşkulu bir kalabalıkla parti teşkilatına gelişini, ?Bu bir tanıtım değil, teşkilatımızı ziyaret etmektir. Önümüzde 4 ay gibi bir zaman var. AK Parti olarak bu zamanı iyi değerlendirip amaç seçimi kazanmak olduğu gibi AK Parti bayrağını daha yüksek oyla dalgalandırmayı hedefliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın öğüdünü tutarak, sıkmadığımız el, girmediğimiz ev kalmayacaktır. Bu bir yarıştır. Yarışı daha büyük oyla tescillemektir. Amacımız budur. Bize gönül verenlerin tek gayesi daha fazla oy almaktır. Allah yardımcımız olsun, daha yüksek hedeflere ulaşmak için? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız