Durmak yol yola devam!

Durmak yol yola devam!

KIRIKKALE TEŞKİLATI PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİNDE 6. SIRADA YER ALDI

KIRIKKALE TEŞKİLATI PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİNDE 6. SIRADA YER ALDI

Durmak yol yola devam!

AK Parti Kırıkkale teşkilatı, Genel Merkez tarafından yapılan il performans değerlendirme sisteminde 81 il arasında 6´ıncı oldu. İl Başkanı Mürsel Akçay, başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederek, ?Durmak yok çalışmaya devam. Hedefimiz birinci olmak? dedi.  

İLLER ARASINDA PERFORMANS YARIŞI

Ak Parti Genel Merkezi Kasım ayı Teşkilat Performans Sistemi sıralamalarını duyurdu. Yapılan değerlendirmelere göre Kırıkkale teşkilatı 81 il arasından 6. Sıraya yükseldi. Değerlendirmenin her ay yapıldığını belirten Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, tüm teşkilatlarının üzerlerine düşen görevi layığı ile yerine getirdiğini ve başarıda büyük pay sahibi olduklarını söyledi. Sıralamanın Başbakan Binali Yıldırım´ın da katılacağı bir toplantıda duyurulacağını hatırlatan Başkan Akçay, ?Bu teşkilat daha üst sıraları hak ediyor. İnşallah bunu da birlikte gerçekleştireceğiz. Onun için yükümüz, sorumluluğumuz ağır? dedi.

BU BAŞARI TÜM TEŞKİLATIMIZINDIR

İl Başkanı Akçay ?Rabbimize hamd olsun o teşkilat sıralamasında 6. sıraya yükseldik. Bu başarı da sadece il teşkilatımızın değil, ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve bütün teşkilat mensuplarımızın emeği var. Bütün teşkilatlarımız üzerine düşen görevi layığı ile yerine getiriyor. Ev ziyaretlerimiz, esnaf ziyaretlerimiz ve yaptığımız bütün çalışmalar bu performans sisteminin içerisinde yer alıyor. Bu başarıda emeği geçen, gece gündüz çalışan tüm dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarı tüm teşkilatımızındır. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye birincisi olmaktır? diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı