Kırıkkalespor´da birleşelim, 1977 ruhunu yeniden canlandıralım

Kırıkkalespor´da birleşelim, 1977 ruhunu yeniden canlandıralım

MHP İL BAŞKANI BALOĞLU, KIRIKKALESPOR´UN BU ŞEHRİN EN ÖNEMLİ DEĞERLERİNDEN OLDUĞUNU BELİRTEREK HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

MHP İL BAŞKANI BALOĞLU, KIRIKKALESPOR´UN BU ŞEHRİN EN ÖNEMLİ DEĞERLERİNDEN OLDUĞUNU BELİRTEREK HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

Kırıkkalespor´da birleşelim, 1977 ruhunu yeniden canlandıralım

Kırıkkalespor´un zor bir süreçten geçtiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Birbirimizle ayrışacak, bölünecek onca konuyu ince ince bulabilmeyi marifet sayacağımıza, hepimizin ortak paydası olan sporda, Kırıkkalespor´da, şehrimizin gururu iki güzide takımımızda birleşelim? dedi.

KIRIKKALESPOR ŞANLI BİR GEÇMİŞE SAHİP

Kırıkkalespor´un şanlı bir geçmişe sahip olduğuna vurgu yapan MHP İl Başkanı Baloğlu, ?1977 yılında Türkiye´nin en üst ligine çıkarak bir sezon da olsa mücadele veren ilk ilçe takımı olma unvanını taşıyan, yıllarca ikinci ve üçüncü ligde hep liderlik ve şampiyonluk kovalamış Kırıkkalespor´umuz bu sezona kadar son 4-5 sezonunu Amatör Liglerde geçirmiştir? diye konuştu.

?KIRMIZI ŞİMŞEKLERİN´ TARAFTARI HERKESİN DİLİNDEDİR?

?Bir zamanlar Türkiye´nin en büyük ilçesi olan Kırıkkale´miz gerek nüfus, gerek sanayi, gerekse sportif alanlardaki göze çarpan üstünlükleriyle il olduğu 1989 yılından sonra da adından her zaman söz ettirmiştir? diyen Baloğlu, ?Ülkemizin Silah Sanayiinin gözbebeği, en büyük Petrol Rafinerilerinden birisini topraklarında barındıran, başarılı üniversitesiyle eğitimin de gözbebeği olmaya namzet, 46 ilin geçiş noktasında oluşuyla da ayrı bir jeo-startejik öneme sahip önemli bir şehirdir Kırıkkale´miz. Kırıkkale´nin, tüm bu önemli özelliklerinin ve sportif başarılarının arasında futbol öyle önemli bir yer tutar ki, ?Kırmızı Şimşeklerin´ taraftarı herkesin dilindedir? şeklinde konuştu.

AMATÖR LİGDE 10 BİN TARAFTAR

Baloğlu sözlerine şöyle devam etti: ?Her ne kadar zaman zaman acı verici olayların içinde olsa da, küfür ve argo gibi olumsuz yönde namı yürümüş olsa da, dünyada en etkili taraftarlar sıralamasında Kırıkkalespor, mutlaka en üst sıralardadır. Yılların verdiği özlemle, geçen sezon şampiyonluğa adım adım ilerlediğimiz maçlarda, Kırıkkalespor´un adeta mabedi konumundaki Fikret Karabudak Stadyumu tarihi günlerini yaşamıştır. Zira 10 bine yaklaşan taraftarıyla maçlara çıkan takımımız, bu yönüyle spor programlarında adından sıkça söz ettirmiştir. Çoğu Süper Lig takımı bile 10 bin taraftar önünde sahaya çıkamazken, Bölgesel Amatör Ligde oynayan Kırıkkalespor´un 10 bin taraftarını sahaya çekmesi herkesin dikkatini ve takdirini çekmiştir.?

KIRIKKALE, ÜÇ DÖRT TAKIMLA TEMSİL EDİLECEK KAPASİTEDEDİR

?Elbette tüm bu güzellikler geçen sezon ya da önceki sezon yaşanan başarının semeresiydi. Fakat bu yıl ortada bir başarısızlık mı var ki maçlara gelen seyirci sayısı bir anda düştü? Bu yıl bir takımımız 3. Ligde, yani tam profesyonel ligde mücadele verirken, diğer takımımız da en az profesyonel ligler kadar haklara ve öneme sahip deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde mücadele veriyor. Yıllardır özlediğimiz, istediğimiz tam da böyle bir başarı değil miydi? Elbette bu daha başlangıç ve bizler eminiz ki, Kırıkkale´miz bir, iki değil üç dört takımla profesyonel liglerde bizleri temsil edecek kapasitededir.?

YÖNETİM SORUNU, SENLİK BENLİK KAVGASI FUTBOLCUYU DA ETKİLEDİ

?Lakin geçen sezonun sonundan, yani şampiyon olduğumuz günden beri süren yönetim sorunu, senlik benlik kavgası, (özellikle) 3. Ligdeki takımımızın istenilen seviyede olamayışının en büyük sebebidir. Oysa o kadar şanslı bir gruptayız ki, elimizdeki futbolcu kardeşlerimizle ya da değerli teknik heyetimizin vereceği rapor doğrultusunda yapacağımız birkaç takviyeyle bu gruptan şampiyon olarak çıkmak bile hiç de zor değil.?

KIRIKKALESPOR´A SAHİP ÇIKALIM

Kırıkkalespor´a sahip çıkılması konusunda tüm Kırıkkalelilere çağrı yapan Baloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: ?Peki, ey Kırıkkaleli, henüz adına bile karar verilememiş; formasının üzerinde ya da sahasında sponsor reklamı bile olmayan; üç gün seçim kazanan yöneticiler, beş gün devlet tarafından atanan kayyum tarafından yönetilen; gruplaşmanın, adamcılığın ayyuka çıktığı ve doğal olarak futbolcuları da etkilediği; dünkünün bugünkünü, bugünkünün de dünkünü suçladığı bir takımdan nasıl bir başarı bekleyebilirsiniz??

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN

?Tüm bunlar yaşanırken, bunca futbol sevdalısı olan bir şehrin en küçük esnafından en büyük iş adamına kadar; Sivil Toplum Kuruluşlarından Meslek Odalarına, Üniversitesine kadar; Derneklerinden sendikalarına, Siyasi Partilerine kadar; İşçisinden memuruna, İl Müdürlerine kadar; MKE´sinden, Rafinerisinden, irili ufaklı birçok sanayi kuruluşuna kadar ve en önemlisi şehrin yöneticileri olan Milletvekillerinden, Belediye Başkanından, Valisine kadar birlik ve beraberlik içerisinde bu takımı sırtlamak, omuzlamak bu kadar mı zor?? diyen Baloğlu çağrısını şöyle tamamladı:

?MHP OLARAK TÜM KIRIKKALE´YE ÇAĞRIMIZDIR!?

?Milliyetçi Hareket Partisi olarak 7´den 70´e tüm Kırıkkale´ye çağrımızdır! Gelin Ey Basın Kuruluşlarımız, öncülüğü birlikte yapalım. Birbirimizle ayrışacak, bölünecek onca konuyu ince ince bulabilmeyi marifet sayacağımıza, hepimizin ortak paydası olan sporda, Kırıkkalespor´da, şehrimizin gururu iki güzide takımımızda birleşelim. El ele, kol kola verelim ve her iki takımımızı da başarıdan başarıya koşturalım. Ülkemizde ve dünyada bunca olumsuz olay yaşanırken, takımlarımızın başarıları bari yüzümüzü güldürecek, biraz olsun bizleri mutlu edecek vesileler olsun.?

ŞEHRİMİZİN DÖRT BİR YANINI KIRMIZI-LACİVERTE BÜRÜYELİM

?Şehrimizin dört bir yanını Kırmızı-Laciverte bürüyelim. Hepimiz giyelim Kırmızı Şimşeklerin formalarını, maçlarında küfürsüz, argosuz bir şekilde, kadın erkek, çoluk çocuk demeden takımlarımızı destekleyelim. Futbolcularımıza cesaret, teknik heyetlerimize moral, takım yöneticilerimize de maddi ve manevi destek verelim. Bakın o zaman genç kardeşlerimiz ne başarılara imza atıyor, şehrimizin adını nerelere taşıyorlar. Unutmayalım, içinde bulunduğumuz zamanın en önemli reklam aracı Futbol? Haydi, Kırıkkale´mizin tanıtımını futbolla yapalım ve 1977 ruhunu yeniden canlandıralım!?



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ