İnsanlığın gönlünde sevgi kalmamışsa, engel budur

İnsanlığın gönlünde sevgi kalmamışsa, engel budur

ÖZEL ÇOCUKLARIN EĞİTİM GÖRDÜĞÜ OKULU ZİYARET ETTİ

İnsanlığın gönlünde sevgi kalmamışsa, engel budur

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen fark yaratan çalışmalarına devam ediyor. Başkan Dağdelen Mehmet Işıtan Eğitim ve Uygulama Okulu´nu ziyaret ederek burada eğitim ve öğretim gören Down Sendromlu çocuklarla doyasıya eğlendi.

ÖZEL ÇOCUKLARIN EĞİTİM GÖRDÜĞÜ OKULU ZİYARET ETTİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, partinin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mehmet Işıtan Eğitim ve Uygulama Okulu´nu ziyaret etti. Okul yönetiminden eğitim faaliyetleri konusunda bilgiler alan Başkan Dağdelen, daha sonra ise öğrencilerle bir araya gelerek onlarla keyifli vakit geçirdi. Başkan Dağdelen, okulun eğitim durumu, eğitim ve öğretim faaliyetleri konusunda yönetimden bilgi aldı.

MANZARA GÖNLÜMÜZÜ ISITTI

Ardından okul bahçesinde öğrenciler ve velileri ile bir araya gelen Başkan Dağdelen, burada öğrencilerle eğlendi. Oyun havaları eşliğinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Başkan Dağdelen, ziyaret konusunda bilgi verdi ve ?İnsanlığın kalbinde sevgiden eser kalmamışsa, bize göre en büyük engel işte budur. Kırıkkale´mizde faaliyet gösteren Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulu´nda eğitim gören down sendromlu çocuklarımız, engellerin sevgi ile aşılacağını bir kez daha gösterdiler. Yavrularımızı ziyaretimizde karşılaştığımız manzara gönüllerimizi ısıttı? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı