PUAN KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

PUAN KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

MKE KIRIKKALESPOR, KIRIKHANSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI ÇİFT İDMAN İLE SÜRDÜRDÜ

PUAN KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

MKE Kırıkkalespor, Cumartesi günü oynayacağı Kırıkhaspor maçının çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dün yapılan çift kale idmanında futbolcuların hırslı olduğu ve yavaş yavaş mağlubiyetleri unuttuğu gözlendi. Teknik Patron Aydoslu, her maçın final niteliği taşıdığını belirterek, ?Puan kaybetmeye tahammülümüz yok? diye konuştu.

 

HIRSLI İDMAN

Dün sabah ve öğleden sonra yaptığı çift idman ile kırıkhaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kırıkkalespor?da eksik bulunmuyor. Tam kadro maça hazırlanan Kırıkkalespor, 2 haftalık periyotta yaşanan üzücü sonuçları unutarak yeniden toparlanma çabalarında. Dünkü idmanda hırslı olduklarını gözlenen futbolcuların, bu maçta mutlak puan ve puanlar çıkarmak için mücadele edecekleri öğrenildi.

 

NEFES ALMAK İÇİN PUAN ŞART

Asla kaybetmeye tahammülleri olmadığını belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, her maçın final niteliği taşıdığını söyledi. Halen düşme potasından kurtulmadıklarını aktaran Aydoslu, durumun ciddiyetinde olduklarını söyledi. Futbolcularına uyarılarda bulunan Aydoslu, bundan sonra alınacak puanların ileriki günlerde rahat nefes almak için faydalı olacağını vurguladı.

 

ASLA TAVİZ YOK

Kırıkhanspor?un çok etkili bir takım olduğunu belirten Aydoslu, ciddi ve zor bir ekip olduğunu kaydetti. Kırıkhanspor?un Play-Off mücadelesi verdiğini hatırlatan Aydoslu, bu nedenle kendilerini zor bir karşılaşma beklediğini söyledi. Aydoslu, ?Çalışmalarımız hızla sürüyor. Hiç taviz yok. Ama zor bir ekiple maç yapacağız. Cumartesi günü olması sebebi ile de rakiplerimize belki avantaj sağlayabilir? diye konuştu.

 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ