Sinirleri yatıştırma garantisi veriyoruz

Sinirleri yatıştırma garantisi veriyoruz

SP TESPİH VE TAKI MAĞAZASI HAFTA SONUNDA SADE BİR TÖRENLE AÇILDI

SP TESPİH VE TAKI MAĞAZASI HAFTA SONUNDA SADE BİR TÖRENLE AÇILDI

Sinirleri yatıştırma garantisi veriyoruz

Kırıkkale´de iki kardeş, açtıkları iş yerine sinirlerine hâkim olamayan herkesi davet etti. ?Ya sabır?? diye bildiğimiz tespih imalatı yapan kardeşler herkesin cebinde bir tespih olması gerektiğini söylediler.

TESPİHİN HER ÇEŞİDİ VAR

Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi Baştaş İşhanı No: 40/8 adresinde ?SP Tespih ve Takı? işletmesini Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. Serhat Pehlivanı ve Cemil Pehlivanlı kardeşler, ortaklığında faaliyet gösterecek olan işletmede çok çeşit tespih ve takı çeşitle bulunuyor.

SP TESPİH, ALANINDA KIRIKKALE´YE CEVAP VERECEK

Açılışa Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.  Kırıkkale´ye işletmelerin açılmasının önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Varlı, ?Bu tür işletmelerimiz ekonomiye katkı, istihdam ve esnaflardaki alışverişin artması demektir. Yeni işletmelerin açılması bizleri mutlu ediyor. Ülkemizin geçtiği şu zor günlerde bir iş yeri açma cesareti gösterenleri kutluyorum. Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen görev ne ise yapmaya hazırız. İnşallah kendi beklentilerine de şehrin beklentilerine de cevap verecek bir işletme yeri olur? dedi.

AMACIMIZ, MERAKLISI OLAN HERKESİ TESPİH SAHİBİ YAPMAK

Kardeşlerden Serhat Pehlivanlı, ?Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederiz. Bizler geçmiş yıllarda bu işi internet üzerinden yapıyorduk. Kaliteyi en uygun fiyata Kırıkkale halkımızla buluşturmak amacıyla böyle bir işletme açma kararı aldık.  Şuanda işletmemizde 600 adet tespih çeşidi, stoklarımızda ise 2 bin çeşit bulunuyor. İşletmemizde tespih, takı ve parfüm alanında çeşitli ürünler de bulunuyor? şeklinde konuştu.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı