Türk Metal Kırıkkalespor´a çok kötü haber

Türk Metal Kırıkkalespor´a çok kötü haber

YİNE SAHİPSİZSİN KIRIKKALESPOR!

Türk Metal Kırıkkalespor´a çok kötü haber

Amatör Futbol Disiplin Kurulu´nun almış olduğu kararlar çerçevesinde Türk Metal Kırıkkalespor´un Yozgatspor ile oynadığı maçta olaylar çıktığı gerekçesiyle 3 bin TL para cezası ve 2 maç seyircisiz saha kapatma cezası verildi. 

SEYİRCİSİZ OYNAYACAK

Kırıkkalespor bu sezon ilk olaylara karışmış 3 bin TL para cezası ve 2 maç seyircisiz saha kapatma cezası verildi. Yozgatspor 1959 kulübü hakkında ise,  21.02.2016 tarihinde oynanan Türk Metal Kırıkkalespor-Yozgatspor 1959 BAL müsabakasında, ilk kez çirkin kötü tezahüratta bulunması nedeniyle ihtar cezası, çıkan saha olayları nedeniyle 2 bin TL para cezası verilmesine karar verilmiştir.

İDDİALARA GÖRE

İddialara göre Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup´ta Türk Metal Kırıkkalespor ile Yozgatspor 1959 arasına oynanan maçta çıkan olaylar sırasında tribünlerden atılan yabancı cisimlerin başlarına isabet ettiği 2 polis memuru ve bir futbolcu yaralandığı iddia edildi.  Maçın bitiş düdüğünün ardından Yozgatspor 1959´lu futbolcular, polis eşliğinde soyunma odasına gittiği ifade edildi. Karşılaşma, 1-1 sona erdi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ