Öldürdüğü Kadını Testereyle Parçalayıp, Sobada Yakmış

Öldürdüğü Kadını Testereyle Parçalayıp, Sobada Yakmış

Öldürdüğü Kadını Testereyle Parçalayıp, Sobada Yakmış

Kırıkkale´de kaybolan Feride Ercan´ın (55) katil zanlısı, sosyal medya üzerinden tanıştığı Hikmet Yalçınkaya (45) çıktı. Polise teslim olan Yalçınkaya, başına vurarak, öldürdüğü kadının cesedini testere ile parçalara ayırıp, sobada yaktığını itiraf etti.

Kırıkkale´de yalnız yaşayan Feride Ercan, ortadan kayboldu. Kendisinden haber alamayan yakınları, 25 Ocak günü polis merkezine giderek, ´kayıp´ başvurusunda bulundu. Tüm aramalara rağmen polis ve jandarma, Feride Ercan´ı bulamadı. Yakınları da ulusal bir televizyon kanalındaki programa katıldı. Ercan´ın yeğeni Emre Ercan, yayında halasının sosyal medya üzerinden tanıştığı Hikmet Yalçınkaya´dan şüphelendiklerini söyledi. Bildiklerini anlatması istenilen Hikmet Yalçınkaya, 6 Şubat günü programa katıldı. Canlı yayında Feride Ercan ile 2 kez telefonda konuştuğunu, ancak kendisiyle görüşmediğini iddia etti. Anlatımlarındaki çelişkiler üzerine polis Hikmet Yalçınkaya´yı takibe aldı. İlişkisi ortaya çıkınca eşi tarafından terk edilen 2 çocuk babası, bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü´ne giderek, cinayeti itiraf etti.

Polis tarafından jandarmaya teslim edilen şüpheli, burada verdiği ifadesinde sosyal medya üzerinden tanıştığı Feride Ercan´ı Ankara´ya çağırdığını, otomobilde tartıştıklarını bu sırada kadının başına vurduğunu anlattı. Yalçınkaya, Feride Ercan´ı daha sonra Karapürçekler Tatlar köyündeki evine götürdüğünü, öldüğünü anlayınca da cesedini testere ile parçalara ayırarak, 6 saat boyunca sobada yaktığını ifade etti. Altındağ Jandarma Komutanlığı´ndaki işlemlerinin ardından, Ankara Adliyesi´ne sevk edilen Hikmet Yalçınkaya, ´nitelikli kasten adam öldürmek´ suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama