Merdan´dan, ayağının tozuyla anlamlı destek

Merdan´dan, ayağının tozuyla anlamlı destek

ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ BİZİM İÇİN KUTSALDIR

Merdan´dan, ayağının tozuyla anlamlı destek

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Mithat Merdan´dan şehit ailelerine ve gazilere anlamlı destek. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Merdan, göreve başlaması vesilesiyle kendisini tebrik etmek için gönderilen tüm çiçekleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesine bağışladı.

KENDİSİNE TEBRİK AMACIYLA GÖNDERİLEN ÇİÇEKLER

İki hafta önce Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göreve başlayan İngilizce Öğretmeni Mithat Merdan, kendisine, tebrik amacıyla gönderilen tüm çiçekleri anlaştığı bir çiçekçiye iade ederek buradan elde edilen gelirin tamamını Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesine bağışladı.

ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ BİZİM İÇİN KUTSALDIR

Bu anlamlı davranışıyla ilgili sorumlarımızı cevaplandıran İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mithat Merdan, ?Allah´ın izniyle vatanıma, milletime, devletime en iyi şekilde hizmet edeceğim. Vatan, millet, devlet ve bayrak sevdalısıyız. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için kutsaldır ve aileleri de bizim için çok kıymetlidir. Bugün bu kutsal vatanda huzur içinde yaşıyorsak bunu öncelikle Allah´a, sonra da şehit ve gazilerimize borçluyuz.?

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN

?Göreve başlamam vesilesiyle telefon ve sosyal medya mesajlarının yanı sıra bizzat makamıma gelen, çiçek gönderen tüm dostlarıma teşekkür ederim. Tebrik amacıyla gönderilen çiçekleri, anlaştığım bir çiçekçiye iade ederek ortaya çıkan gelirin tamamını Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesine bağışladım. Allah, bu hayrımızı katında kabul eder inşallah. Bu vesileyle görevleri başındaki asker, polis tüm güvenlik güçlerimize Allah´tan yardım, gazi olanlara şifa, şehitlerimize de rahmet dilerim? dedi.

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti