Kimseye tepeden bakmayacağız

Kimseye tepeden bakmayacağız

Eski AK Parti Milletvekili, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Albayrak, kimseye yukarıdan, kibirle bakmayacaklarını şehir için önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi. Birlik ve beraberlik ortamı içinde olacaklarını belirten Albayrak, d

 

BÜYÜK FEDAKARLARI OLDU

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Albayrak, dün İl Binası’nda AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir’e aday adaylığı dosyasını vererek, resmen aday adayı oldu. Aday adaylık başvuru dosyasını teslim alan İl Başkanı Mehmet Demir, “Sayın Albayrak’ın partimize çok büyük fedakarlıkları olmuştur. Kuruluş aşamasında çekilen sıkıntıların en yakın şahitliğini yaptı. Kırıkkale’mize, partimize ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti eski Milletvekili, Belediye Başkanı Aday Adayı Kemal Albayrak, aday adaylığı karar sürecinde partililerin ve Kırıkkalelilerin çok büyük etkisi olduğunu söyledi.

 

SIKINTILARLA KARŞILAŞTIK

Albayrak, AK Partinin kuruluş aşamasında çok büyük sıkıntılar çektiklerini hatırlatarak, “Biz ayağımızı hiçbir zaman dikenden esirgemedik. Bugün bu yüzden buradayız. Siyaset çile çekmeyi gerektiren bir iştir. Biz bu çileyi fazlasıyla çektik. Çok büyük sıkıntılar çektik. İnsanların ayağına gidip partimize çağırıyorduk. ‘Ya bizi fişlerlerse, oğlum, kızım işe giremezse’ deyip çekiniyorlardı. Nereden nerelere gelindi. Önemli olan biz bu yolda hiç yılmadık. Bir söz vardır, ‘Ayağını dikenden sakınırsan, o yolda yürüyemezsin’ Biz ayağımızı hiçbir zaman dikenden sakınmadık. Bu yüzden buradayız” dedi.

 

‘AKLIMDA BÖYLE BİR ŞEY YOKTU’

Aday adaylığı karar sürecinde çok büyük destekler aldığını dile getiren Albayrak, “Aklımda böyle bir şey yoktu. Ancak yaklaşık 1 senedir bu konuda vatandaşlardan ve partililerden talepler gelmeye başladı. Kararımızı verdik ve buradayız. Geçmişte hatalarımız olmuştur, eksikliklerimiz olmuştur. Esnaflarla, işçilerle, emeklilerle, köylülerle, sivil toplum örgütleriyle, mazlumlarla görüştük. Bizlere çok büyük teveccüh gösterdiler ve karar vermemizde büyük destekler sağladılar” dedi.

 

‘KİMSEYLE HUSUMETİMİZ OLMADI’

Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü; “Kimseyle hiçbir husumetimiz olmadı. Herkesi saygıyla, hoşgörüyle karşıladık. Ancak doğrunun yanında olmaktan da hiçbir zaman çekinmedik. Makam ve masa hırsında olmadık. Olumlu ve yapıcı olduk. Bundan sonra da böyle olacağız. Eğer insanların tanıdığı ve sevdiği, şuan ki Kemal Albayrak imajına kötü bir izlenim geritereckse, ismimiz olumsuz anılacaksa Allah bize makam nasip etmesin”  



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız