Hedefinizden vazgeçmeyin

Hedefinizden vazgeçmeyin

KIRIKKALE BENİM HOCAM AKADEMİ, RAMAZAN YETGİN VE BAYRAM MERAL´I ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

KIRIKKALE BENİM HOCAM AKADEMİ, RAMAZAN YETGİN VE BAYRAM MERAL´I ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

Hedefinizden vazgeçmeyin

Benim Hocam Akademi Kırıkkale Şubesi sponsorluğunda Ramazan Yetgin ve Bayram Meral Kırıkkale Üniversitesi Mavi Salonda öğrencilerle bir araya geldi. ?Güçlerin Birleşmesi´ sempozyumunda, Yetgin ve Meral öğrencilere hedeflerinden vazgeçmemeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

KATILIMCILARA ŞİİR DİNLETİSİ

Benim Hocam Akademi Kırıkkale şubesi tarafından düzenlenen sempozyum ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Benim Hocam Akademi öğretmenleri Murat Han Algül ve Ufuk Uzun tarafından şiir dinletisi yapıldı. Programda öğrencilere de çeşitli hediyeler takdim edildi. 2 kişiye küçük altın, 5 kişiye Benim Hocam yayın seti, 1 kişiye ücretiz eğitim, 3 kişiye %50, 3 kişiye %40, 3 kişiye %30 ve her öğrenciye %10 indirim yapıldı.

KIRIKKALE´DE BİR İLK OLMA ÖZELLİĞİ

Programın açılış konuşmasını ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç yaptı. Güleç, sempozyumun uygun koşullarda yaptıklarını dile getirerek katılan öğrencilere teşekkür etti. Güleç´in konuşmasından sonra Benim Hocam Akademi Merkez Şube Müdürü Bahtiyar Durak bir konuşma yaptı. Durak, yapılan etkinliğin bir ilk olduğunu ve geleneksel hale getirmek istediklerini ifade etti.

SAYISIZ BAŞARILAR KAZANDIRDIK

Durak konuşmasının devamında ?KPSS´de Türkiye´nin sesi olduk. Kırıkkale´nin en iyi kadrosuna sahibiz. Bizler ABC Eğitim Kurumları olarak 25 yıldır eğitim camiasının içindeyiz. Kırıkkale´ye sayısız başarılar kazandırdık. Bizim kurum olarak 3 kırmızı çizgimiz var. Vizyon kalite, misyonumuz devlet kurumlarına başarılı personel yetiştirmek. Kırmızı çizgimiz milli ve manevi değerlere tam bağlılık.?

BÖYLE BİR ETKİNLİK GÖRMEDİM

?2016 yılında Burak Otay 97 puan Türkiye 25´incisi, 2017 Sümeyye Turan Türkiye 15´incisi ve 2018 yılında hedeflenen başarı Allah nasip ederse atama başarısı yüzde 90 hedefleniyor? dedi. Durak´ın konuşmasından sonra Coğrafya hocası Bayram Meral harita üzerinden öğrencilere genel bilgiler verdi. Meral ?Türkiye´nin birçok yerinde konferansa katıldım ama ilk defa bu kadar tüylerim diken diken oldu. Emeği geçen hocalarıma teşekkür ediyorum.?

ATANDIĞINIZ ZAMAN MUTLU OLUYORUZ

Meral, ?Bizler bir şeyler anlatmanın yanı sıra sizlerin bir yere atanmanızı duyduğumuz zaman daha çok mutlu oluyoruz. Coğrafyadan 18 soru çıkıyor mantığıyla bakmayın. Atandığınız zaman ben nereye gideceğim mantığı ile bakın. Bunlar size hep artı katar? ifadelerine yer verdi. Son olarak Tarih hocası Ramazan Yetgin bir konuşma yaptı. Yetgin, ilk defa böyle bir programa denk geldiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

ÖĞRENCİLER İÇİN MÜLAKAT KALKMALI

Yetgin, programda güncel sınavla bilgiler vererek açıklamalarda bulundu. Sınavdan sonra yapılan mülakatın yanlış olduğunu da dile getiren Yetgin ?Öğrenciler bir emek harcıyor ve sıralamaya giriyor ardından mülakat yapılıyor bize göre bu mülakat yanlıştır. 5 dakikada benim bilgimi kimse ölçemez. Bir şeyler yanlış yapılınca eleştirmelisin. Eğitim sisteminde mülakat kaldırılmalıdır. Yoksa devlete olan güven azalacaktır.?

VİDEO GELİRLERİ MEHMETÇİK VAKFINA

?Önümüzdeki günlerde ücretli öğretmenlik kalkabilir. Kalktığı zaman ciddi bir atama olabilir. Bizim yaptığımız işte bir döngü var bu döngüde en önemli bağ sizlersiniz. Sizlerden atandığınız zaman biz çok mutlu oluyoruz. Burada öğrendikleriniz şimdi unutsanız bile sınavda bir bir aklınıza gelecektir? dedi. Tarih Hocası Ramazan Yetgin, internet üzerinden izlenen ders video gelirlerinin ise Mehmetçik Vakfına gittiğini sözlerine ekledi. Yetgin konuşmasının sonunda programda emeği geçenlere teşekkür etti. Program sonunda altın ve çeşitli hediye kazananlara hediyeleri takdim edildi.

HABER MERKEZİ



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti