Göktaş ve Bilkay Ailelerinin mutlu günü

Göktaş ve Bilkay Ailelerinin mutlu günü

ÇİFTİN NİKÂHINI BAŞKAN KIYDI

Göktaş ve Bilkay Ailelerinin mutlu günü

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş ve Nejla Göktaş çiftinin oğlu Oğuzhan Göktaş ile Haluk-Tülay Bilkay çiftinin biricik kızları Aybike Bilkay, düzenlenen düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

ÇOK SAYIDA KATILIMCI

Mersan Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay sivil toplum örgütleri, bürokratlar, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda belediye personeli katıldı. Katılımın yüksek olduğu düğün töreninde çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, katılımcılar da genç çiftlere mutluluklar diledi.

ÇİFTİN NİKÂHINI BAŞKAN KIYDI

Düğün töreninde nikâh akdini Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı gerçekleştirdi. Nikâh akdi sonrası yaptığı konuşmada genç çiftlere mutluluklar dileyen Başkan Saygılı, ?Genç çiftlerimize bir ömür boyu huzurlu, sağlıklı bir ömür diliyorum? dedi. Damat babası Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş da katılımcılara, bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıklarından ötürü teşekkürde bulundu.

HABER MERKEZİ



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım