Olayların büyümesini engelleyen MHP yöneticileridir

Olayların büyümesini engelleyen MHP yöneticileridir

OLAYLAR AÇILIMIN NETİCESİDİR

Olayların büyümesini engelleyen MHP yöneticileridir

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu son günlerde ülkemizi derinden üzen terör olayları ve Kırıkkale´nin iki şehidinin cenazesinde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Baloğlu, Açılımın, Dolmabahçe´nin mimarlarının Kırıkkale´de katıldıkları şehit cenazelerinde halkı tahrik ettiklerini, çıkan olayların büyümesini yine Milliyetçi Hareket Partisi yetkililerinin engellediğini belirtti.

KARDEŞLİK VAZİFEMİZİ YERİNE GETİRDİK

?Teröre ve teröriste verilen tavizin bir neticesi olarak maalesef son bir ayda Kırıkkale olarak altı kardeşimizi toprağa verdik. Kırıkkale adeta cennet kokmaya başladı. Bu cennet kokuları Muhammed Fatih Sivri, Musa Saydam, Nurettin Öztürk, Yılmaz Dikmen, Bekir Ferhat Kaya, Nebi Gündoğan adını verdiğimiz hemşerilerimizdir? diyen Baloğlu, ?Bu vatan için toprağa düşen asker ve polislerimize son görevlerinde yanında bulunan biz Türk Milliyetçileri için şehit cenazelerinde bulunmak bir kardeşlik vazifesidir. Kardeşlerimizin cenazesinde tekbir çekmek, katillerine lanet etmek hep bize düşmüştür? şeklinde konuştu.

OLAYLAR AÇILIMIN NETİCESİDİR

?AKP iktidarının fütursuzca uyguladığı açılım politikası neticesinde kendilerinin de ifade ettiği gibi PKK teröristleri şımarmış ve yığınak yapmıştır? dilen MHP İl Başkanı Baloğlu, bugün bu sebeple ağır kayıplar verilen saldırılara maruz kalmakta olduğumuzu belirtti. Açılımın, Dolmabahçe´nin mimarlarının Kırıkkale´de katıldıkları şehit cenazelerinde halkı tahrik ettiklerini, çıkan olayların büyümesini yine Milliyetçi Hareket Partisi yetkililerinin engellediğini kaydeden Baloğlu, ?Daha önce yapılan şehit cenazelerinde şehitlerimiz kortejle Cumhuriyet meydanına kadar askerlerin omuzlarında taşınır, burada cenaze arabasına konulurdu. Sırf AKP bürokratları halkın tepkisinden çekindiği için yolun her iki yanını da doldurmuş olan halk şehidini beklerken şehitlerimiz maalesef halktan kaçırılırcasına ters yoldan şehitliğe götürülmeye başlanmıştır? dedi.

HALKTAN UZAK SİYASET YAPIYORLAR

?Özellikle dün Bekir Ferhat Kaya, Nebi Gündoğan kardeşlerimizin cenaze merasiminde hükümetin bürokratları halkın acısını yaşamasını, şehidiyle kucaklaşmasını engellemişler, cenaze araçları Nur Camii´nin bahçesine kadar sokularak şehit cenazeleri adeta halktan kaçırılmıştır? diye konuşan MHP İl Başkanı Baloğlu, halktan uzak siyaset yapanların, halktan korkmaları ve çekinmelerinin gayet doğal olduğunu kaydetti. Baloğlu sözlerini şöyle tamamladı: ?AKP zihniyeti gittikçe halktan uzaklaşmaya başlamışlardır. Bu da sonun başlangıcı olduğunun göstergesidir. Bu vesileyle şehit kardeşlerimize Cenab-ı Allah´tan bir kez daha rahmet diliyor, kederli ailesine ve Yüce Türk Milletine sabırlar diliyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ